Statistics

Опубліковано легкоатлетичний довідник «Статистика 2020»

Традиційно за кілька тижнів до чемпіонату України у приміщенні на сайті ФЛАУ було опубліковано збірник «Статистика 2020» за редакцією Івана Качківського. Друкована версія довідника буде представлена під час змагань у Сумах 10-12 лютого.

«У 2020 році відбулося менше половини запланованих національних змагань, – говорить офіційний статистик ФЛАУ і автор довідника Іван Качківський. – Були скасовані більшість міжнародних турнірів. Винятком стали хіба що чемпіонати Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій. Це все відобразилося і на статистиці – цього року вона майже на 200 сторінок менша, ніж у 2019-му.

Звертаю увагу також на те, що згідно з рішенням Виконкому ФЛАУ від 10 грудня 2019 року, результати, показані в Україні, починаючи з 1 січня 2020 року, включалися до міжнародної і національної статистик лише за умови наявності сертифікації спортивної споруди».

У довіднику зібрані результати, показані атлетами у 2020 році у різних вікових категоріях як у приміщенні, так і просто неба. До нього також ввійшла інформація про рекорди, встановлені у 2020 році, та інша статистична інформація.

Переглянути довідник можна за посиланням: https://statistics.uaf.org.ua/books/statistics2020.html

За матеріалами ФЛАУ

Ivan Kachkivskyi

Author Ivan Kachkivskyi

More posts by Ivan Kachkivskyi