Statistics

Вийшли з друку нові статистичні довідники 2020 року

Нещодавно вийшли з друку нові статистичні довідники з легкої атлетики: “Змагання з легкої атлетики 2020” та “Статистика 2019 Вінницька область”.

Змагання з легкої атлетики 2020

Видання 2020 року статистичного довіднику про змагання з легкої атлетики України. Продовжено роботу з систематизації інформації, об’єднано відомості про літні та зимові змагання, згруповано серії змагань, додано сезон 2020 року станом на 1 квітня.
Дані упорядковано по розділам:

  • Статистичні відомості про кількість заявлених команд, учасників міжнародних змагань, чемпіонатів, Кубків України, а також інших офіційних всеукраїнських змагань;
  • Інформація про призерів змагань, кількість завойованих медалей, зайнятих місць.

Довідник буде корисним для аналізу розвитку системи національних змагань в Україні та доповняє серію статистичних довідників ФЛАУ.

Статистика 2019 Вінницька область

В збірці наведено результати найкращих легкоатлетів Вінницької області у літньому та зимових сезонах 2019 року починаючи з 1 січня по 31 грудня. По 10 найкращих спортсменів серед шести вікових категорій.
Особливості формування збірки:

  • списки сформовано на основі результатів змагань, які визнаються ІААФ, ЄАА, національними федераціями, на території яких відбулись змагання, ФЛАУ, та територіальними ФЛА на території яких відбулись змагання
  • списки включають всі результати (які вище відповідного для данного виду значення) найкращих спортсменів
  • вік розраховується за роком народження
  • результати легкоатлетів молодшої вікової групи можуть бути включені до результатів старших спортсменів
  • враховуються всі результати без обмеження по виконаним нормативам
  • розряди результатів розраховано за класифікацією 2019 року

Збірник склали: статистик Вінницької області – Андрій Москвін, офіційний статистик ФЛАУ, член Міжнародної ассоціації статистиків з легкої атлетики – Іван Качківський, статистик – Сергій Баранов.

Ivan Kachkivskyi

Author Ivan Kachkivskyi

More posts by Ivan Kachkivskyi