Skip to main content
Кейси

Кейс: технічне обслуговування Brave Run 2024

26 травня 2024 року в центрі міста Рівне відбувся 38-й забіг «Brave Run». Цей традиційний захід, який протягом 9 років організовує Rivne Running Club, зібрав майже 300 бігунів, які долали дистанції від напівмарафону до 5 кілометрів.

Організатори заходу хотіли покращити послуги для учасників, тому запросили нас стати технічним партнером Brave Run 2024. Ми з радістю погодилися на співпрацю та взяли на себе відповідальність за технічну організацію цієї масштабної спортивної події.

Про захід

Останні приготування учасників скандинавської ходьби

Учасники бігли від 2,35 кілометрів до напівмарафону, демонстрували свою витривалість та єднання. Поряд з досвідченими спортсменами долали дистанцію також волонтери та військовослужбовці. Цьогорічний забіг мав не лише спортивний характер, адже його учасники також збирали кошти на придбання дронів для українських захисників.

Результати змагань

Переможець півмарафону

Змагання було захоплюючими та напруженими, адже спортсмени продемонстрували чудову підготовку та сильний дух.

Дистанція Переможець серед чоловіків Переможець серед жінок Переможець серед юнаків Переможець серед дівчат
Півмарафон Нагорний Тарас —  1:28:18 Белецька Юлія — 1:40:47
10 км Бонацький Олександр — 39:20 Котовська Ольга — 41:34
5 км Палюшек Вадим — 16:42 Лисюк Ірина — 20:27
Скандинавська ходьба (5 км) Панасюк Вʼячеслав — 37:55 Ярошик Алла — 38:34
2,35 км Гичун Єгор — 10:01 Чубай Олександра — 10:26

Технічна організація від IKS

Перед початком події на платформі RaceResult ми активували безкоштовну реєстрацію для учасників. Після чого надрукували та чіпували номери учасників. Під час змагань використали дві системи RaceResult: одну для обліку пройдених кіл, а іншу — на фініші, та систему відеофінішу для перевірки результатів.

Також ми:

  • давали старт;
  • рахували кола;
  • слідкували за фінішем.

Крім того, ми забезпечили обробку результатів у режимі реального часу. Після фінішу кожен учасник отримував SMS зі своїми результатами.

Яке обладнання ми використовували для вирішення завдань?

  1. Систему хронометражу RaceResult RR 5000s. Вона зчитувала дані з транспондерів на номерах учасників та фіксувала їх час проходження контрольних точок та фінішу.
  2. Пасивні транспондери RaceResult на номери учасників. Транспондери використовували для передачі  унікального ID бігуна системі RaceResult RR 5000s. Завдяки цьому ідентифікували кожного спортсмена.
  3. Стартова система для RaceResult. Давала старт забігу за допомогою звукового сигналу.
  4. Годинник та лічильник кіл IKS. Ці пристрої відображали час, що минув з моменту старту, та кількість пройдених кіл. Допомагали учасникам орієнтуватися під час забігу.
  5. Системи відеомоніторингу суддівства від IKS. Використовувались для контролю фінішу учасників та фіксації порушень правил. Гарантували чесне та прозоре проведення змагань.
  6. Мережеве обладнання IKS. Створювало стабільне та швидке зʼєднання для передачі даних між різними компонентами системи.

Завдяки цьому обладнанню нам вдалося зафіксувати результати учасників з високою точністю та в режимі реального часу.

Наша команда з радістю візьме на себе відповідальність за технічне обслуговування вашого спортивного заходу. Ми володіємо всіма необхідними ресурсами та досвідом.

Звертайтеся до наших менеджерів, і ми із задоволенням допоможемо вам організувати спортивну подію.

Ivan Kachkivskyi

Author Ivan Kachkivskyi

More posts by Ivan Kachkivskyi