Skip to main content
Competitions

Microgate – історія успіху та огляд обладнання

Microgate — провідний бренд обладнання для спортивних змагань та тренувань, заснований у 1989 році в Італії двома студентами. Але починала компанія з розробки високоточних таймерів для змагань. І завдяки інноваційності та новому підходу до вимірювання часу, бренд швидко виріс.

Ранні роки

Засновники Microgate були впевнені, що можуть зробити значний внесок у світ спорту. Вони розуміли, що точність часу є критичною. Адже в сучасному спорті все може вирішити всього 0,001 секунди.

Тому перший продукт компанії — високоточний таймер — відразу ж здобув популярність серед спортивних організацій і справи компанії пішли вгору.

Розвиток та інновації

Протягом наступних десятиліть, Microgate продовжувала створювати нові продукти та вносити в них інновації, завойовуючи час. Вони впровадили нові технології в обладнання для змагань, такі як GPS-трекінг та радіо таймінг. Це дозволило їм збільшити точність таймерів та розширити їхнє застосування.

Наразі компанія представлена в чотирьох напрямках: інженерія, спорт, професійне вимірювання часу та медична реабілітація. Серед їх клієнтів є:

  • Міжнародна федерація лижного спорту;
  • Федерація італійських хронометристів;
  • Федерація легкої атлетики Італії;
  • найпрестижніші футбольні клуби Європи.

До речі, ми в компанії IKS використовуємо саме обладнання бренду Microgate, щоб заміри часу для спортивних змагань наших клієнтів були найточнішими.

Хронометри та стартові системи для змагань

Фотоелементи для легкої атлетики

Компанія пропонує широкий спектр обладнання для змагань, включаючи стартові системи, хронометри, дисплеї та програмне забезпечення. Розглянемо основне обладнання:

  1. Rei2 — високоточний хронометр, який використовується для тренувань та змагань. Rei2 має вбудований GPS-модуль, що дозволяє точно вимірювати час і відстань.
  2. Polifemo — система старту, завдяки якій вимірюють час в атлетиці, лижних перегонах та інших видах спорту.
  3. StartVoice — система з надчутливим мікрофоном, яка використовується для автоматичного старту в атлетиці.
  4. LinkGate — бездротовий передавач, який надсилає сигнали між різними пристроями Microgate зі швидкістю світла.
  5. Witty SEM — система для вимірювання реакції на стартовий сигнал. Завдяки їй тренують увагу спортсменів у різних видах спорту.
  6. MicroSem — семафорний стартовий пристрій, який надсилає чіткі звукові сигнали для спортсменів, щоб вони могли розпочати забіг.
  7. MicroBeep — акустичний стартовий пристрій. Він випускає чіткий звуковий сигнал, одразу після якого спортсмени стартують і починається відлік часу.

Сьогодні компанія є одним із провідних світових виробників систем старту. А їхня продукція використовується на Олімпійських іграх, чемпіонатах світу та інших міжнародних змаганнях.

Інноваційні технології та унікальний підхід до хронометражу в спорті дозволяють бренду Microgate залишатися на вершині у світовому спорті.

Якщо ви хочете влаштувати спортивні змагання і шукаєте обладнання для змагань та команду, яка буде керувати цим, звертайтеся до нас – компанії IKS. Ми організовуємо технічну сторону змагань понад 15 років.

 

Ivan Kachkivskyi

Author Ivan Kachkivskyi

More posts by Ivan Kachkivskyi